Inredning Jul

LYXEFTERMIDDAG MED MAMMA OCH LILLEBROR

26 december, 2017

Todeloo bloggisar!

Hoppas ni har lika skön och avkopplande ledighet som vi! Idag har det verkligen varit toppen när vi började dagen med pyssel och mysig långfrukost och sedan vid 14 kom min mamma och lillebror för att äta god middag. Middagen som dessutom mamma stod för och hade lagat på förhand hemma. Vilken LYX alltså! Med sig hade hon också glögg, pepparkakor, goda ostar, vin, kakor, godis ja ni hör, allt man kan önska sig en mysig annan dag jul hemma med familjen. Mitt vassaste kort som jag själv slängde fram var faktiskt lite förrätt i form av kärmors (min svärmor alltså 😉 ) drömgoda Brantevik sill på en grov macka med ägg. M.A.G.I.S.K!

Men nu är det kväll igen och mamma och lillbrosan har åkt hem, Fredrik nattar busloppan Astrid och jag fixar i vanlig ordning myset här nere 😉 Nu får det snart räcka vad det gäller gotter men bara lite ikväll också, sen, ja sen är det knäckebröd och vatten som gäller fram till nyår 😉 Skämt åsido, men jag måste skärpa till mig vad gäller onyttigheterna snart känner jag.
Måste varit snäll i år för mamma hade klickat hem Skogsberg och Smarts fina gröna lykta från Svenskt tenn <3 Så fin!

Hoppas ni får en mysig kväll! Här ska vi börja titta på svägerskans bästa tips – The handmaid’s tale. Någon som tittat? Verkar lite läskig tycker jag så det blir till att sitta i samma soffa som F <3

KRAM

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Linda 26 december, 2017 at 20:48

  Vilken härlig lyxdag?. Kul med en ny serie, vart finns den?

  God fortsättning och tack för all inspiration?

  • Reply newhomebynina 26 december, 2017 at 20:51

   Ja riktigt härligt och skönt att bara bli serverad även om vi var hemma 🙂 Den finns på HBO Nordic (man kan prova kanalen gratis i en månad 🙂 )

   Detsamma till dig och tack för att du kikar in <3

 • Reply Tabita 26 december, 2017 at 21:14

  Så mysigt gumman!!! Och ni har en RIKTIGT bra serie framför er ?????

 • Leave a Reply