Mölle Träning

LÖPTUR I ETT STORMIGT KULLABERG

25 december, 2017

Juldagen har som sagt bjudit oss på en löprunda och trots att det blåste halv storm och att regnet snärtade oss i ansiktet var det trot eller ej fantastiskt skönt! Man måste kanske gilla löpning och naturen för att kunna förstå det 😉
Det var faktiskt ett gyllene tillfälle för mig och Fredrik att få ta en runda tillsammans. De rundorna är ju numera inte så många så det är så kul när vi kan få till det. Tror vi inspirerar varandra på ett bra sätt när vi är ute för det känns alltid lätt och kul när i gör det ihop.
Idag sprang vi drygt 6 km och terrängen var minst sagt bergig men också väldigt brant utför på sina ställen. Riktigt, riktigt rolig löpning!
Bjuder tyvärr på lite halvkassa mobilbilder men det är ju svårt att ha med mig min andra kamera ut just när vi springer och i detta väder inte minst! Men oavsett kamera idag kan nog tyvärr inte bilderna bli annat än gråa. Det var ganska dimmig med regn och blåst som sagt.
Fredrik invigde både nya löparskor och ny löparjacka (den fick han av mig i julklapp) och jag tror han sprang bättre än på länge 😉 Det ÄR faktiskt riktigt härligt att belöna sig med lite nya träningskläder då och då. Man känner sig bättre på något vis 🙂

Vi passar alltid på att träna lite mer under semestrar. Generellt sätt har man ju lite mer tid då och kanske också mer lust för att det inte är någon stress. Det gillar vi och just löpning är så himla lätt och kul sätt att upptäcka olika ställen på.
Tränar ni under semestern?

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply