Inredning Trädgård Vardagen

LJUST & PASTELLIGT

3 januari, 2018


Underbar vårbukett i pasteller från Royal blommor.

Hello girls!

Vilket väder vi har alltså! Jag är inte så känslig för vädret men fy för vad det blåser, regnar och nästan snöar emellanåt. Kan villigt erkänna att löppasset jag tänkt köra ikväll hänger löst 😉 Men visst, såhär års kan man inte skylla på vädret för då skulle man ju aldrig komma ut eftersom det regnar typ varje dag 😉 Så det är väl bara att bita ihop!

I snöblandat regn och halv storm cyklade jag också ner till lilla byns fina blomsterbutik. Jag följer ju dem såklart på instagram ( @royalblommor) och frestas lätt av deras bilder på fräscha vårblommor som jag bara toklängtar att fylla hemmet med nu.
Så en underbar bukett med vaxblommor, tulpaner, ranunkler och eukalyptus i pastellfärger fick det bli! En riktig Nina-bukett 🙂 Och eftersom jag slängde ut en massa blommor innan jul köpte jag även en grön växt och lite tulpaner i kruka med mig hem.
Visst spritter det i kroppen när man ser denna skönhet?
Det är så märkligt hur fort man kan ändra sig, för bara ett par veckor sedan pyntade jag jul så det stod härliga till och frossade i alla julfärger och blommor, och nu vill jag bara en sak! Ha det ljust, fräscht och lätt pastelligt omkring mig. Man kan ju verkligen undra hur det står till alltså 😉
”Taggiga” tulpaner gör buketten än mer levande tycker jag.
Nej, dags att börja ordna med lite kvällsmat. Tjejerna och F är iväg och väntas nog komma i vilken minut som helst så bäst jag lägger på en rem!

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply