Blogg Inredning Vardagen

KVÄLLSKARUSELLEN IGÅR

7 mars, 2018

[ Inlägget innehåller annonslänkar ]

God morgon!

Kära tid vad denna veckan springer iväg! Lite galet men det är väl för att det är mycket var jag än befinner mig. På mitt jobb är det full rulle och igår var det möten från förmiddag till eftermiddag och när jag kom hem var det fullt ös med trötta och förkylda töser som skulle ha mat, vill spela spel, kivas lite med varandra (och med oss) och vill till sist absolut inte lägga sig vilket gör att det blir lite halvtråkigt slut på deras kväll :/ Men väl i en varm säng med en mysig saga fick jag den ena kärleksförklaringen efter den andra och en genomförkyld Alicia somnade tungt på min arm <3

Nere i köket igen väntade all disken på mig från middagen. Fredrik som är rätt krasslig ville ut och gå en runda för att eventuellt rensa upp näsan som knappt gick att andas genom 😉
När jag var färdigdiskad och plockat undan kläder och alla leksaker här och där började jag jobba med mina bilder till Instagram och här på bloggen. Tog ett 40-tal bilder i alla möjliga vinklar och vrår. Har/hade en del saker till samarbeten att fotografera och oftast krävs det måånga bilder för att få fram tre bra 🙂 När bilderna var tagna skulle de in i datorn, laddas upp på bloggen och sedan sorteras. 90 % av alla bilderna slänger jag och de andra godbitarna är de jag visar här ibland 🙂
När klockan var strax efter 21 insåg jag att löpningen fick vänta tills idag vilket var rätt klokt ändå med tanke på foten. Istället tog vi oss vars en kopp kaffe och satte oss i soffan och såg ett avsnitt Husdrömmar. Det är så inspirerande och härligt program tycker vi!

Under tiden vi såg Husdrömmar hinner jag även med att kolla lite nyheter inom inredningsvärlden och hittade lite nytt från Lene Bjerre. Hon har designat mycket snyggt den senaste tiden och dessa nyheter från henne nedan var ju fantastiska!

Jag är svag för keramik och ser framför mig hur vackra vårblommorna skulle vara i denna fina krukan/vasen.
Finns HÄR. Finns även i blått.
Och dessa små ljuslyktor. Finns HÄR. Så fina och väcker ha-bergär 😉
Den grå finns HÄR.

Ja det var min kvällskarusell igår och så många andra kvällar, nu är det som sagt morgon igen (05.10) och jag skriver ett blogginlägg innan jag väcker familjen om en timme 🙂

Hoppas ni har en fin onsdag <3

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply