Blogg Renovering

LITE SOM PÅ TV

19 juni, 2017

God morgon måndag!

Usch vad segt att stiga upp idag. Inte för att jag klagar på värmen men hela familjen hade nog svårt att sova på vår varma ovanvåning inatt vilket resulterar i en väldigt trött morgon. Vädret verkar vara minst lika strålande idag och det är bara till att hoppas att det håller i sig till midsommar, skulle ju vara så härligt att kunna vara ute!

Kom hem sent igår kväll efter att ha varit i Mölle hela dagen som ni såg. Undertiden hade Fredrik jobbat på i köket här hemma. Den stackaren fick varken njuta av Mölle eller fint väder, men han liksom jag vill ju få köket klart så fort det bara går nu så det är värt att jobba lite extra hårt.
Och vet ni, nu är det inte jätte mycket kvar (igår installerades vatten, kaklingen är helt klar, allt är avpappat och golv ska börja läggas ikväll) och som på TV (Bygglov) tänkte jag inte visa er fler renoveringsbilder (en sista kommer nedan) utan nästa bild blir när det är klart 🙂 Spännande va 😉


Här kommer en sista bild när fogningen nästan var klar. Visst blir det fint?! Så luftigt, fräscht och ljust! Jag får nypa mig lite i armen ibland för att förstå att det är vårt nya kök som håller på att ta fort. Det känns så fantastiskt och lyxigt! Det som är minst lika fantastiskt är hur min kära man jobbat med det. Varje dag efter jobbet i snart två månader har han kämpat <3  Jag är imponerad!

Önskar er en fantastisk måndag.

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply