Blogg Inredning Tips

Kvällsmat vid soffan + rabattkod!

17 april, 2017

Gokväll i stugorna!

Nu börjar påsken lida mot sitt slut och vi tänkte avrunda denna härliga långhelg med kvällsmat framför TV:en. Hur mysigt som helst och såhär på våren slår vi alltid på repriserna av Sommar med Ernst. Det är liksom nu man återigen får liv och lust till att börja fixa och dona med allt möjligt i hemmet och då behöver jag honom för att kickstarta mig lite  Vi har verkligen kickstartat denna måndag med ett besök på IKEA för köksplanering. Nu är vi i full gång och det känns S Å bra och rätt alltihopa 🙂 Ni ska få följa hela resan här på bloggen så snart vi satt kofoten i väggen 

Innan jag önskar er en trevlig kväll vill jag bara påminna er om att ikväll är sista kvällen när ni får 25 % rabatt på hemsortimentet* hos Ellos. Ange bara 355730 i kassan för att ta del av rabatten.

Tänt upp ljus och mys på borden. Älskar att gå och piffa och mysa på kvällen. Borden hittar ni HÄR och även lampan HÄR.


Tycker nästan vasen från H&M är finare med ljus i än med blommor. Du hittar vasen HÄR
   
Här sitter vi och myser ikväll. Älskar våra kvällar tillsammans som verkligen betyder massor för oss. Att bara få sitta ner ensamma och prata på tu man hand och se något favoritprogram, så skönt och mysigt!
Ni skymtar där i bakgrunden ett porträtt på tjejerna som vi fick av barnens farmor, farfar och morfar i present till Alicia när hon fyllde år i Dubai. Det var en kille på hotellet som hade en fantastisk talang att måla av människor, djur, byggnader ja allt skulle jag tro. Hade verkligen kunnat köpa mer av honom för han var så duktig!

Hoppas ni har en fin avslutning på påsken!

KRAM

Villkor för rabatten hos Ellos: Nybeställning på hemtextil, hemdekoration, mattor, tapeter, möbler och inomhusbelysning på Ellos. Max 1 gång/kund. Kan inte
kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor, varor märkta med
”Design by”, elektronik/elektriska varor/tillbehör. Odd Molly Home är
undantaget rabatten.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Catrin 18 april, 2017 at 11:28

    Hej,
    Du var nästan den första jag såg igår när jag steg in på IKEA. Jättekonstigt, eftersom jag kände igen dig men jag känner dig inte.
    Tack för en väldigt inspirerade blogg. Jag tittar in nästan varje dag. Önskar ibland att jag kunde få en del av ditt vardagsrum i mitt hus 🙂

  • Leave a Reply