Inredning Tips

KUL MED TAPET!

30 september, 2017

Hej lördagsbloggisar!

Har ni liksom jag överblivna tapetrullar hemma i gömmorna? Använd dem då!

Vi ska gå bort ikväll och jag kände för att piffa till blommorna jag ska ge bort lite extra. Så jag gick ut i förrådet och rotade fram min gamla Sandberg-tapet och rullade in buketten i  och visst blev det fint och lyxigt!? Kostade mig dock inte en krona mer än blommorna som jag ändå skulle köpt.

En annan sak jag ofta gör är att jag sparar på silkespapper från blomsteraffärerna eller inredningsbutikerna. Som marmorpappret ni ser i bild, det sparade jag från någon inredningsbutik jag var i och med det om buketten blir känslan så mycket bättre 🙂
Överblivna tapeter kan man som sagt använda till mycket och jag har även tapetserat lådor med det. Effektfull inrendningsdetalj och det är lätt att anpassa efter mode och säsong. Tapeten jag har tapetserat på lådan heter Seaweed och är från William Morris.
På färgaffärerna finns det ofta en hörna med snuttar av tapet man kan köpa för en obetydlig summa så kolla där om du inte har något hemma!

Glad inredning på er!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply