1 KALASDAGS I LUND OCH EN DAGENS OUTFIT! | Newhomebynina
Blogg Skönhet & mode

KALASDAGS I LUND OCH EN DAGENS OUTFIT!

21 oktober, 2017

[ Samarbete Modesto ]

Tjingeling bloggisar!

Pustar i soffan efter en intensiv förmiddag!
Vi har som sagt haft kalas på Kulturen i Lund för vår Astrid och det blev väldigt lyckat! Ett spännande, lärorikt och roligt kalas har hon fått uppleva idag och hon är mer än nöjd när hon nu sitter kring bordet och pysslar med alla kompisarnas presenter.
Så mysigt att sitta bredvid henne nu och bara känna lugnet till skillnad från innan idag. För även om vi hade en jätterar guide, iklädd medeltidskläder som tog hand om barnen exemplariskt en hel timme är det ändå en anspänning tycker jag. Det känner jag nu om inget annat ; -)
Därför är det hur underbart som helst att jag, Fredrik och barnen bara ska hänga tillsammans hela kvällen lång i lugn och ro med lite god mat och sedan tänkte jag faktiskt grädda en knäckig äpplepaj med vanlijsås. Mums vad jag längtar efter en äppelpaj alltså!

Men innan jag återgår till köket och kvällens bestyr tänkte jag bara visa er min nya fina tröja från Modesto som jag hade på mig idag. Jätteskön, snygg fintstickad tröja med turtleneck och volang ner till. Tycker den passar till såväl festliga tillfällen som lite mer avslappnade som idag.
Förutom att Modesto har ett grymt sortiment av snygga och trendiga kläder säljer de även inredning, barnkläder, barnleksaker och accessoarer av bästa sort! Kika gärna in så blir du varse 😉
Regnväder idag och jag fick ha regnjackan på mig här i centrala Lund. I bakgrunden skymtar ni baksidan av Lunds mäktiga domkyrka. Ni ser ju så liten jag ser ut där framför den 😉
Jag känner mig väldigt fin i tröjan med sin turtleneck och med volangen nertill som är lite smickrande för figuren 😉 Märket på tröjan är Object och du hittar den HÄR.
Väskan är från Malene Birger, byxor är gamla från Esmara, skorna är också gamla från H&M .
Close-up 🙂
Mina glasögon får jag ofta frågor om och de är köpta på Specsavers och är deras egna märke. Trivs riktigt bra i dem och kul att ni verkar vara många som tycker jag klär i dem. Har ju aldrig haft runda förr så nog kände jag mig lite osäker i början men det är överstökat nu 🙂

Nu vill jag önska er en riktigt fin lördagskväll ♥

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply