Inredning Jul

JULSTÄMNINGEN ÄR PÅ TOPP!

11 december, 2017

Lite bilder på årets gran!

Om det var julmysigt hos oss innan, ja då är det fulländat nu kan jag tala om. Det är något visst när granen kommer in och sprider sin doft och sitt glitterljus! Hela familjen hjälpte till och pynta den och tjejerna var lite besvikna på mig att de inte fick ha glitter i den. Men de fick också en egen lite gran till sitt rum att klä och där får de ha hur mycket glitter de vill 😉 Jag är dock ute efter någon form av girlang/vimpel men verkar inte helt lätt att få tag på. Tips mottages gärna!
Jag är så impad av min man som år efter år köper fint papper, lack och snöre och omsorgsfullt slår in klapparna. Jag säger bara det, han är en liten ”mini-Ernst” 😉 Undrar just vad han tycker om att jag skriver ut det såhär?! Aja, jag känner ingen tryggare och med bättre självkänsla än honom så jag tror det går bra 😉
Vår julgransmatta är fuskpälsplädar från Rusta,
Fast när det gäller att piffa granen får han allt stå tillbaka ett steg och jag och tjejerna tar över! Vår minsta tjej Alicia, är en riktig pyntare ut i fingerspetsarna. Mamma upp i dagen 😉 Förutom att hon pyntade granen med omsorg la hon upp alla paket, radade upp tomtarna och var bara allmänt glad över hela situationen. Gosunge!! <3
Lite fler av dessa fina stjärnor skulle jag kunna tänka mig. Inköpta förra året hos Royal blommor här i lilla byn.
Hjärtan från IKEA jag köpte för två jular sedan. Fortfarande lika aktuella och fina här hos oss.
Utanför huset blev det även två granar som jag berättade igår. Och tänka sig, i morse hade det landat lite puder på dem. SÅ vackert så!

Ha nu en fin kväll, jag ska mysa i soffan hela kvällen med gott, varmt kaffe!

KRAM

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Milan 11 december, 2017 at 22:20

  Så fint det blev. ?????

  • Reply newhomebynina 11 december, 2017 at 22:28

   Tack Milan! Här är så mysigt så!! 🙂

 • Reply Helen 12 december, 2017 at 07:07

  Så fint hos dej Nina! Mysigt med granen, ångrar att vi inte tog in den helgen som gick får bli på lörd, var ligger den butiken Royal blommor? Så fin stjärna, ska till Malmö på fred, annars pluggar jsg i Lund, så nån fin ”Merry chridtmas girlang” på Rum28 i Kristianstad om det är nåt sånt du är ute efter?” Härligt att ha en ”Ernst till man” samma här hsn hsr gjort så mkt fint till mej✨Ha en fin dag!

  • Reply newhomebynina 13 december, 2017 at 06:17

   Hej Helen!

   Tusen tack. Ja granen gör ju verkligen sitt såhär i juletid. Royal ligger vid Citygross i Staffanstorp. Jättefint i deras butik just nu med fullproppat jul och jul! 😉 Åh tack för tips! Måste jag spana in 🙂

 • Reply Anna 12 december, 2017 at 14:45

  Underbart fint Nina!!
  Har du sett granen hos Krickelin (Elle decoration)? Hon har jättefin liten guldvimpel i granen. Kanske att man kan göra själv med papp, tråd och symaskin:)?
  Kram Anna

  • Reply newhomebynina 13 december, 2017 at 06:18

   Hej söta Anna!

   Tack för ditt söta tips, ja och kan jag inte knåpa ihop det själv kan jag ju be lill-Ernst! Hihi 😉 KRAM

 • Reply newhomebynina 13 december, 2017 at 06:18

  Hej Helen!

  Tusen tack. Ja granen gör ju verkligen sitt såhär i juletid. Royal ligger vid Citygross i Staffanstorp. Jättefint i deras butik just nu med fullproppat jul och jul! 😉 Åh tack för tips! Måste jag spana in 🙂

 • Reply Susanne 14 december, 2017 at 12:10

  Vilket vackert hem! Var är mattan under tv-bordet ifrån? Jättefin!

 • Leave a Reply