1 JAG SÄGER SOM ERNST… | Newhomebynina
Inredning Jul

JAG SÄGER SOM ERNST…

30 november, 2017

….mitt blomkonto är stort under julen ♥

Gokvällens!

Under denna årstiden är det verkligen svårt att begränsa sig vad det gäller blommor för min del. Just vid julen vill jag ha på så många ställen också. Ni vet, hängande på dörren, på borden, i fönstrena och blommorna/kransarna/hyacinterna bidrar ju verkligen med den där speciella känslan man hela tiden vill uppnå i juletid. Jag har till och med fått med mig maken på samma spår, att blomkontot helt enkelt är större vid juletid 😉

Så igår tillät jag mig åka och handla en stor vacker bukett på byns finaste blomsterbutik ni vet, Royal blommor! Jag älskar att åka dit eftersom de känner mig vid det här laget och vet exakt vad som passar mig och vilka färger som jag gillar. Älskar personlig service!
Förutom buketten fick även två eller tre andra saker följa med hem och jag var alldeles salig hela eftermiddagen när jag fick gå och pyssla med allt fint. Blommor gör mig verkligen på så gott humör 🙂

En stor, präktig julbukett med massor av favoriter men framförallt julens vackraste blomma – amaryllisen! Sedan ville jag ha en ny rumsgran då tyvärr fjolårets lämnat in, tycker de är så himla fina. Och sedan något helt nytt för mig – en amaryllis iklädd sammet. Hur fin!?!  Bara älskar den och jag stod och velade mellan den röda och en vit. Men denna röda var snäppet vassare! Den behöver inget vatten utan kan bara stå på ett vackert fat/bricka/genomskinlig vas och bara vara fin.
Med mig hem åkte också denna lykta från märket Kähler. Så himla fin och jag har sneglat på den länge. Nu önskar jag mig plötsligt den större modellen också, för när jag igår satt upp denna inser jag ju bara hur fin och mysig den är!! 🙂
Hoppas ni har en fin kväll!

KRAM

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sofie 30 november, 2017 at 20:32

  Hej Nina! Undrar vart du köpt de två vita små husen? Är det värmeljus i? Kram kram

  • Reply newhomebynina 3 december, 2017 at 20:10

   Hej Sofie!

   De små husen är också av märket Kähler (liksom bollen närmst i bild) och finns bl.a på Royal design eller Cervera 🙂

   KRAM

  Leave a Reply