Blogg Inredning

JAG BEHÖVER EN KÖKSMATTA!

3 oktober, 2017

Gokväll kära läsare!

Gaaah, ikväll tar allting emot för jag är så trött! Efter att jag måndagsgympat igår med underbara Nettan och mina goa vänner var energin på topp hela kvällen OCH halva natten. Jag kunde verkligen inte sova och nu ikväll börjar det kännas att jag fick lite för lite sömn under natten i kombination av en intensiv dag på jobbet. Tack och lov hämtade min snälla mamma barnen så jag behövde inte stressa från jobbet, så värdefullt <3

Nu ikväll sitter jag för ungefär 10:e gången på kort tid och tittar på köksmatta till köket. Känner verkligen att det behövs en för att mysa till köket.
Här tänkte jag ha en, längs med den långa diskbänken. Här är 3,60 långt och tänk, jag har faktiskt hittat en matta på 3 m vilket jag tror blir helt perfekt!
Jag älskar vårt fina golv (Nouveau snow från Kährs) men en go matta att stå på här inför vintern är nog inte så fel.
Men nu behöver jag er hjälp! Jag kan inte bestämma mig för vilket färg jag ska ha. Jag har som ni säkert inte kunnat undgå länge varit inne på det gröna hållet färgmässigt hemma. Men jag äskar ju också blått. Vilken röstar du på? 1, 2 eller 3?
1 – Blå matta,finns HÄR.
2 – Grön matta, finns HÄR.
3 – Grå matta, finns HÄR.

Så frågan är nu bara vilken jag ska slå till på? Ska jag våga köra lite färg eller bara köra ett säkert kort med grått? 😉 Jag är lite extra svag för den blå får jag nog ändå lov att säga 🙂

KRAM

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Ulrika 3 oktober, 2017 at 20:51

  Tycker du ska slå till på den blå nr.1.
  Den grå är ju ett säkert kort men inte lika rolig?

 • Reply Daniela 3 oktober, 2017 at 21:02

  Jag hade kört på den gråa, men jag är en fegis ?
  Den blåa är också väldigt fin!

 • Reply Marielle 3 oktober, 2017 at 21:03

  Tycker helt klart den blåa, den skulle smälta in så fint ?

 • Reply Linda 3 oktober, 2017 at 22:02

  Både den blåa och gråa var supersnygga men jag röstar ändå på den blåa?

 • Reply Nina M 3 oktober, 2017 at 22:46

  Jag hade valt blå

 • Reply Marits 3 oktober, 2017 at 22:46

  Den gröna! ??? Lite varmare i färgen. Man ska inte fega. Idag är allt grått, grått, grått….eller svagt blått…blir så ”kallt”, stelt?

 • Reply Outi Olausson 3 oktober, 2017 at 23:09

  Blå tycker jag ??

 • Reply Johanna 3 oktober, 2017 at 23:14

  Jag såg en grön framför mig innan jag sett färgerna. Och den gröna nyansen var fin och det är ju snyggt att bryta av med något annat ibland. Annars hade nog grått varit mest lämplig kanske ur smutssynpunkt ☺️ Lycka till med valet

 • Reply Sofie Hoffmann 4 oktober, 2017 at 07:01

  Grå är ett säkert kort. Jag ÄLSKAR också blått, men tycker att den gröna är liiite mer ”murrig” och varm i färgen och passar ?? till det andra gröna du har! ?

 • Reply Kocken 4 oktober, 2017 at 07:19

  Eftersom det är jag som är den som tillbringar mest tid framför spisen och därmed måste stå på mattan så röstar jag på grön 🙂

 • Reply Lina 4 oktober, 2017 at 09:10

  Nr 1

 • Reply Liselotte Hjärthagen 4 oktober, 2017 at 16:01

  Jag tycker den blå ?? den sticker ut lite ?

 • Reply Emma 4 oktober, 2017 at 18:42

  Jag tror den blåa skulle bli ?? hos dig. Jag kan tycka veddinges gråa luckor i bland ser lite blåa ut i tonen beroende på ljus och bild. Så med en grå matta kanske det blå i luckorna blir mer framhävande om mattan är varmare grå. Hoppas du förstår hur jag menar ?

 • Reply Eva Tideklev 5 oktober, 2017 at 21:17

  Nr 1 tycker Jag, snyggt med lite färg.

 • Leave a Reply