Blogg

JAG ÄR NYKLIPPT!

7 september, 2018

God morgon bloggisar!

Måste bara visa vad jag gjort!
Jag har äntligen klippt av två decimeter sommarslitet, solblekt hår!! Känner mig som helt ny och det känns så härligt. Det bästa av allt var också att jag inte behövde en endaste liten slinga. Håret är så ljust från sommaren och naturligt fint. Skönt både tidsmässigt och för plånboken 😉
Det är min allra bästa vän som är frisör och som klipper mig. Hon är den mest noggranna och duktiga frisör jag vet och vill helst att hon klipper mig. Jag har nämligen spikrakt hår och dessutom inte speciellt tjockt. Därför krävs det att någon har tålamod med att få det rakt och det har hon <3 Såhär långt var det innan hon satt saxarna i håret….
Bye bye sommarslitna hår!
Hej på dig långbob!
Ja det var det jag hade som önskemål. Tittade på Sanne Alexandras nyklippta frissa häromdagen och tänkte att så vill jag ha det! Dock har inte jag samma fall som henne men jag är så nöjd! Tack bästa vän för du gjorde mig så fin <3
Ni skymtar också så jäkla snyggt våra vänner har hemma…Snyggaste hemmet jag vet! Hon har tyvärr varken blogg eller Instagram om ni nu undrar 😉
När mitt hår är såhär nytvättat, nyklippt och nyfönat har jag egentligen som allra svårast att styla till det. Jag har så pass tunt hår att det är så mjukt efter tvätt och fön att jag inte får någon volym i det alls…Får jobba på volymen två dagar efter det är nytvättat 😉 Kommer dock gå sådär med tanke på hur mycket jag tränar (tvättar ibland håret två gånger per dag) men men. Såhär ser jag ut och jag är supernöjd. SKÖÖÖNT att känna sig lite fin i håret igen, det har jag inte gjort på länge 🙂

KRAM!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply F 7 september, 2018 at 06:18

    Så snygg….snyggt menade jag 😘.

  • Reply Tabita 7 september, 2018 at 07:29

    Snyggaste bästis!! Tack för dina fina ord – love you! 😘

  • Reply Sara 24 maj, 2019 at 11:07

    Snyggt!

  • Leave a Reply