Inredning

INREDNING TILL PÅSK

5 mars, 2018

[ Inlägget innehåller adlinks ]

Hej bloggisar!

Snart är det ju påsk och det är nog min favorithögtid delat med julen. Påsken har verkligen en härlig aura omkring sig med vår i luften, massa färgglada blommor och lökar, lite (jul)mat och sist men inte minst allt gott godis 😉
MEN! Inredning däremot är inte mycket att hänga i julgranen, eller påskriset menar jag ;)…. Fast nu har jag hittat en hel massa från DBKD och jag vill bara klicka hem allt! Så mycket hur jag vill att påsken ska se ut hos mig! Jag vill inte ha för mycket färger utan det kan godiset i skålarna få stå för 🙂

Fåglarna är lättast att hitta över nätet och finns HÄR.
Bild: DBKD
Bild: DBKD
Bild: DBKD

Tyvärr verkar mycket slutsålt redan så lika bra att skynda sig att beställa 😉

Glad inredning på er!

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Liselotte Hjärthagen 5 mars, 2018 at 16:23

  Så jättesöta påsksaker du hittat ???

  • Reply newhomebynina 5 mars, 2018 at 17:17

   Ellerhur mamma! Royal blommor får in en kanin i rosa och jag tänker på dig som också älskar den färgen 🙂

 • Reply Liselotte Hjärthagen 6 mars, 2018 at 17:53

  Åh då får jag kolla på den ? ?

  • Reply newhomebynina 6 mars, 2018 at 18:52

   Gör det, de är inte så himla dyra <3

  Leave a Reply