Blogg Inredning Renovering Tips

Snedtak? Platsbygg!

28 februari, 2017

Gokväll godingar!
Nyss kommit hem från tandhygienisten (tack bästa Helené) i Malmö. En obehaglig timme som är skön att ha överstökad om man säger så, tur min hygienist är så hiimla go och snäll!  Men som ni hör är jag inget fan av att gå till tandläkaren *gulp*.  Trots det har jag inte haft mycket bekymmer i mina dar men ändå liksom. Töntigt skraj för det hela.

Hur som helst tänkte jag i vanlig ordning leverera mitt tisdagstips och idag väljer jag visa er hur bra det kan bli att platsbygga möbler och speciellt om man bor i ett hus med snedtak! Snedtak begränsar ju verkligen möjligheten att möbler som man vill och då är det ju verkligen klockrent att bygga in/platsbygga möbler. Här får ni se ett exempel på hur vi gjort.


Såhär löste vi vårt förvaringsproblem i sovrummet. Vi köpte färdiga skåp på Jysk (AASA tror jag de heter) som vi sedan byggde in med MDF. Inte särskilt svårt alls egentligen utan kräver mest lite tanke innan. Här löste vi dessutom två saker, dels möbleringen vid snedtak men även det där ”gattet” under fönster som aldrig blev något vettigt av. Vi har lämnat plats så vi kan komma åt elementet men som det är nu är det alltid avstängt.

Målade in alla MDF-skivor i vitt.

Just nu använder jag skåpen till mina kära ägodelar, väskorna 😉 Klart de ska ha en hedersplats att glänsa lite extra på!


Jag har fler platsbyggarprojekt i mitt huvud men dem ska jag berätta för er en annan dag!

Nu ska jag gå och äta något, inte ätit sedan 11:45 och nu är klockan närmre 19:30 så hög tid!

Glad inredning på er!

KRAM

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Helene 28 februari, 2017 at 20:49

    Tack Nina , hoppas allt känns bra nu. Kul att följa dig här nu och se dina projekt ?.

  • Leave a Reply