Blogg Inredning Vardagen

HEJ FRÅN SOVRUMMET!

19 oktober, 2017

Hur har ni det idag? Nu närmar vi oss veckans slut igen och helgen som är i antågande är något alldeles extra och speciellt för en viss dam som nyss fyllt 6 år <3

Astrid ska nämligen ha sitt barnkalas tillsammans med en av hennes bästa kompisar och ni kan ju bara förstå hur spänd hon är. Kalaset vi ordnat för dem ska äga rum på Kultren i Lund… Det ska bli en spännande skattjakt med medeltidstema och det ska verkligen bli så kul, ja till och med för oss vuxna ska det bli lite småkul 🙂 Blir ni nyfikna kika här för att läsa mer om kalas på Kulturen! (Ej sponsrad tyvärr 😉 )

Men innan helgen kommer ska det torsdagsstädas och fixas lite i vanlig ordning. Vi ska ha min bror och hans tjej på taco- och Idolmys på fredagkväll så då vill jag gärna att här ska vara lite i ordning 🙂

Jag har tjuvstartat i sovrummet och bytt lakan och piffat lite 🙂 Så skönt när man inleder helgen med nytvättade, krispiga lakan!
La upp min läckra filt från Inredningsbutiken ONEside i sovrummet och den blir ju lika snygg där! Även kuddarna med tyg från Svenskt tenn är därifrån fast för en bråkdel av summan då det bara är Svenskt tenn tyg på ena sidan. Men vad gör det tycker jag? Precis lika fina!
Den coola kaktusen på nattduksbordet diggar jag också skarpt. Fick den av min bästaste vän. Tack igen fina T <3 På tal om kaktusar säljer Ica just nu stora, jättesnygga kaktusar för bara 149 kr så jag slog till! Den fick sin plats i köket så jag får visa er den en annan dag.

Den gosiga grå kudden med ulligt långt lammskinn där i sängen kommer från Ellos och finns här!
Postern på nattduksbordet är från Printler. Nattduksbordet är också från Ellos och finns här. Boken i bild på bordet har jag målat med samma färg som jag målade pumorna i häromdagen.

Nej, nu ska jag laga lite lunch. Här blir det bara en enkel mozzarellasallad med lite kyckling 🙂

KRAM

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Liselotte Hjärthagen 19 oktober, 2017 at 19:06

  Hur gick det med Astrids öga idag? ❤️

  • Reply newhomebynina 19 oktober, 2017 at 20:29

   3 revor på hornhinnan så det blev en liten antibiotika kul <3 Hur mår Ove??

 • Reply Liselotte Hjärthagen 19 oktober, 2017 at 20:55

  Ojdå lilla tösen ❤️, så bra hon fick hjälp. Då läker det fort ?❤️
  Jo nu mår han lite bättre, lite ont av katetern men en otrolig smärtskillnad ??
  Nu hoppas vi på läkning ? ?

 • Leave a Reply