Blogg Inredning Renovering

Hallinredning + rabattkod

27 maj, 2017

Lördag kväll och vilken uuuunderbar dag det varit här i Skåne! Jag njuter av vädret så jag nästan spricker för som vi väntat och längtat efter denna värme!! Slipat golv har vi gjort också men mer om det senare.
Medan barnen hoppat i och ur poolen har jag, som jag brukar, funderat på husets olika projekt. Ni vet ju hallen vi gjorde en lättare fräschning av tidigare i våras. Det blev ett lyft och inredningen från Furniturbox är jag så nöjd med! Jag har får dessutom en sista gång erbjuda er en rabattkod hos dem!
Ange koden Newhomebynina3 och du får 15 % rabatt på hela deras sortiment!
Såhär såg ju hallen ut tidigt i våras. Trist byrå, slitna väggar och ingen matta att värma sig på.
Sedan blev det ju ny färg på väggarna, en ny och mer passade byrå för storleken på hallen och en gosig matta. Även taklampan kom dit och hela hallen fick sig ett fint lyft. Nu återstår en sak! Ytterdörren! Vi har en likadan dörr i anslutning till vår tvättstuga som vi målade i den fantastiska färgen GRÅ förra året Vi hann aldrig med denna vid entrén så det ska bli av innan hösten kommer igen. Tror det hade lyft hallen de sista procenten. Golvet ska också bytas så småningom men det känns mer okej nu när den fina mattan ändå döljer det 

Mattan hittar du HÄR
Byrån hittar du HÄR

Glad inredning på er!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply