Blogg Inredning Skönhet & mode Sport & fritid Tips Trädgård Träning Vardagen

GOTT NYTT ÅR

2 januari, 2018

…och god fortsättning vill jag önska alla mina bloggläsare! Jag tänkte inte ge mig på någon resumé av 2017 men jag vill säga stort tack för att Du tittar in här hos mig <3 Ni betyder ju allt för min blogg och Instagram för utan er skulle det inte vara någon mening att lägga ner tid och energi. Såklart gör jag det för min egen skull också men jag skulle ju ljuga om jag sa att det inte behövdes några läsare. Ni är ju det jag får driv av och jag ser verkligen fram emot ett nytt fräscht år med nya tag.

Så min kära läsare, vad önskar ni se mer av här inne hos mig? Vore så jättekul att veta! Skriv gärna en kommentar om du har tid och lust ♥

Jag vet i alla fall att året här på bloggen kommer fyllas med nya renoveringsprojekt – vi planera ett par för fullt och det är bara så kul!! Extra kul är nog att Fredrik är minst lika taggad som jag om inte mer 😉 Igår kväll har han skissat, ritat och räknat kronor och ören på två av våra lite större projekt som ska ske här på vårkanten. Ska berätta mer i ett annat inlägg.

Annars tänker jag fortsätta i samma anda som tidigare här på bloggen med lite mer lifestyle jämfört med instagram, det vill säga vardagen med barnen, lite mode, dagsutflykter, smarriga recept, blommor, budgettips och en massa, massa inrednings såklart! Något jag inte tror ni kommer undan heller är ju att löpsäsongen verkligen drar igång snart och ni kommer nog få hänga med på en hel del lopp framöver 🙂

Med önskan om en härlig, helt oskriven tisdag på det nya året ♥

KRAM

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mathilda 2 januari, 2018 at 19:52

  God fortsättning till dig med fina Nina ✨ jag tycker du har ett väldigt blandat och härligt upplägg som det Är, och löpare som jag är tycker jag det är roligt om du puttar in lite inlägg om det också ? ska bli spännande att höra om era projekt ? extra spännande att läsa din blogg då jag också bor i Skåne så man känner igen vissa platser du lägger ut! Stor kram och fortsätt inspirera som du redan gör ?

  • Reply newhomebynina 3 januari, 2018 at 12:49

   Åh vad roligt att läsa, jag ska försöka inspirera så mkt det bara går <3

 • Reply Linda 2 januari, 2018 at 22:06

  God fortsättning, gillar också blandningen i din blogg. Blir alltid så glad och inspirerad av dina inlägg.
  Hälsningar Linda

  • Reply newhomebynina 3 januari, 2018 at 12:49

   Det gläder mig verkligen!

   KRAM Nina

  Leave a Reply