Recept & matlagning

GODASTE & ENKLASTE HÖSTRÄTTEN!

28 augusti, 2018

Gokväll i stugorna!

Jag måste bara kika in med en maträtt som jag får så mycket beröm för – ja till och med från barnen! Vi försöker undvika halvfabrikat så mycket vi kan men just pulled beef har vi faktiskt köpt ett par gånger nu som är så kallat halvfabrikat. För ni som vet och gillar att laga mat vet ju hur lång tid det tar i vanliga fall att få till en pulled beef eller pulled pork. Det är ju ett dagsprojekt helt enkelt och hinns inte med en tisdagskväll hur gärna man än vill 🙂

Så köp en sådan här paket på Willys!  Packa in köttbiten i en bit folie och in i ugnen i ca 30 min.
Undertiden hackar jag och steker svamp och paprika. När köttet är klart fördelar jag det tillsammans med paprikan och svampen i stekpannan och slår på riktig grädde. På med lite salt och peppar och låt det koka ihop en stund och sen är det bara att äta. Njut säger jag bara! Blir så god smak!!
(I paketen till köket finns det också en BBQ-sås men den använder jag inte)
För ett par veckor sedan bjöd vi våra gäster på detta och mannen i sällskapet tog om 4 gånger!!! 🙂
Absolut godast tycker jag till är en god och fräsch sallad. Idag blev det bara väldigt enkelt med blandsallad, hyvlade morötter och lätt kokt blomkål. Mums alltså!

Ja det var mitt lilla tips på en enkel och god vardags- och hösträtt!

Hoppas ni gillar den lika mycket som vi!

KRAM

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Liselotte Hjärthagen 28 augusti, 2018 at 20:31

  Mums! Det ska jag göra 👌🏻😋😘

 • Reply Camilla Frank 28 augusti, 2018 at 21:12

  Brukar inte heller anvanda marinaden. Detta ska jag absolut prova. Ett tips tillbaka..blanda gradde, en burk tacosas och antingen en pase fajitakrydda eller tacokrydda. Blanda ihop o hall over det strimlade kottet. Vet inte varfor det inte funkar o skriva aao :P.

  • Reply newhomebynina 31 augusti, 2018 at 08:45

   Åh tack kära du! Det ska vi prova!! 🙂

  Leave a Reply