Blogg Inredning

Fullt ös medvetslös!

22 april, 2017

Idag har det verkligen gått i ett!
Vi inledde dagen men en god frukost i lugn och ro, så mysigt och lördags morgonen är nog tveklöst den bästa stunden på hela veckan!
Efter frukosten var undanplockad kom Astrids bästa kompis på besök, jag bjöd in kompisens mamma på kaffe följt av att min mamma kom på besök och hade med sig en jätte vacker hortensia.
Undertiden som jag och Jona drack kaffe hjälpte alla barnen Fredrik att gräva ut där flickornas nya lekstuga ska stå.
När mamma och Jona åkt vidare bjöd vi in grannen på fika och för att prata kök. Vi behöver nämligen lite konsultation vad det gäller elen och kära grannen ställer som vanligt upp med kontakter (i dubbel bemärkelse, hihi)
Samtidigt som vi precis ska sätta oss för att dricka kaffe kommer finaste brorsan på motorcykeln och får genast en kopp i handen han med
Ytterligare en timme senare kom barnens farmor och farfar förbi med markduk att lägga under lekstugan som ni ser på nästa bild.
Nu har Fredrik grävt färdigt vad han ska för dagen när det gäller lekstugan och så här ser det ut nu. Nu väntar många timmars målning i förrådet av delarna som sedan ska byggas ihop och bli en lekstuga.
Fast för en stund sedan tvättade han plötsligt plattorna..det går i ett här hemma idag som sagt men det är kul!
Sedan har vi även hunnit med en snabbfika vid nya trädgårdsmöblemanget. Vi köpte det för tre veckor sedan och sedan dess har det bara varit dåligt väder så vi har inte ens kunnat inviga det. Men idag gjorde vi det snabbt trots halv orkan
Stolar och bord från Jysk och stolarna är underbart sköna att sitta i!
Köpte mörkgrå dynor till men idag var det bara läge att svepa en filt om sig och snabbt som ögat dricka upp sitt kaffe 

Nu ska jag krypa upp i soffan med mannen och Astrid, Alicia blev hämtad för en sleepover med momo

KRAM

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Milan 22 april, 2017 at 21:30

    Konsult arvode blev inte billig på en lördag. ?❤

  • Leave a Reply