1 FRUKOSTBULLAR OCH SÖNDAGSPLANER | Newhomebynina
Blogg Inredning Tips

FRUKOSTBULLAR OCH SÖNDAGSPLANER

6 augusti, 2017

Tjingeling!

Har vaknat upp till en helt blank söndag och det är bara så skönt! Sedan vet man ju att den inte blir det när man väl börjar sätta igång för då är vi ganska snabba med att bestämma vad vi ska göra under dagen. Men vi började med frukost och det var så mysigt för någon gång tidigt i morse (typ 05:30) ringde Fredriks klocka, han smög upp och gav sig ut för en löptur ut i skogen och precis när vi tjejer vaknade vid 07:30 kommer han hem med nybakade bullar från Vismarslövs café & bagarstuga. Har ni inte varit där är det verkligen att rekommendera!
Så härligt att kunna duka upp frukosten vid köksön. Njuter varje gång!
Så goda bullar som doftar i hela köket. Jag är lite extra förtjust i den med ost på 🙂
Numera kan man också köpa färsk potatis och andra grönsaker precis utanför cafét. Supermysigt och genuint!

Undertiden som vi satt och åt frukost tjatade Astrid om ett ”skrivbord” morfar lovade henne igår.  Hon ville hämta det bums och det blir alltså en av dagens aktiviteter. Automatiskt blir det då en sväng förbi färgaffären då detta lilla skrivbord behöver sig en makeover. Ska visa bilder här sen.

Så nu har Astrid precis åkt och jag och Alicia stannade hemma för att åka förbi mormor och mata katten och sedan blir det en sväng på lekplatsen. Supermysig söndag som vi bara ska njuta av nu!

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply