Blogg Inredning Tips

Förändra med textiler

16 maj, 2017

Hej bloggisar!

Kikar in med ett kort och koncist tisdagstips! Bytt ut dina textiler i ditt vardagsrum/sovrum/hall/barnrum och det kan blir som nytt! Absolut inget nytt knep jag vet, men jag måste ändå få understryka hur effektfullt det är!
Jag köpte själv två nya kuddfodral i förra veckan i samma färgskala som jag redan kör på (ni vet, smutsgrönt/mint, det lär ni väl inte ha missat att jag nuförtiden dyrkar). Ska man byta färg helt och hållet är det klart lite mer kostsamt än min lilla förändring även om kuddfordralen jag köpte var dyra, *host*. Men så värt det alltså! Jag tycker soffdelen blev lite mer sober och tuff i samma andetag med dessa snyggningar. Så jäkla nöjd!
Scrolla ner för att se den magiska förändringen 

Hur man kan bli så löjligt förtjust i en kudde det vet jag inte? Det är ju bara en kudde liksom men herregud vad rätt den blev här hos oss! Ni hör hur nöjd jag är va?! HÄR hittar du den fina zebrakudden jag är nykär i, haha! Den helgröna du ser närmst i bild finns HÄR , den grå i sammet är köpt HÄR och den ljus, ljusmintgröna kudden bakom zebran är köpt HÄRClose-Up!
Bryter även av med en mörkgrå sammetskudde, gillar det lite tuffare uttrycket än vad jag förr haft med rosa, rosa och återigen rosa
Tavlan är jag också väldigt förtjust i som du hittar HÄR.  Filten finner du HÄR. 
Man kanske måst vara lite av en kuddnörd för att förstå skillnaden med att byta ut två kuddar såhär och sedan tycka att hela rummet blev förändrat Erkänner att jag nog är det….
Men faktum kvarstår, att byta ut lite textiler i vardagsrum, sovrum eller i något annat rum där du har gardiner/kuddar/mattor gör så stor skillnad och det behöver inte kosta en förmögenhet. Om man inte vill springa och byta ut textiler i tid och otid kan man kanske istället fokusera på säsong. När det är sommar är det naturligt med lite lättare, skira textiler i ljusa färger medan man på vintern vill ha grovstickade filtar, skinnfällar och mörkare färger på kuddarna.

Glad inredning på er!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply