Barnrum Blogg Inredning

FLICKORNAS ”NYA” RUM :)

30 augusti, 2018

Tjingeling!

Ja så har jag äntligen börjat återfå någon slags kraft från helgen. Jag har varit risig hela veckan och varit så trött att jag nästan haft svårt att acceptera det. En elak förkylning drog över mig i slutet av förra veckan och som alltid nuförtiden sätter det sig på mina bihålor och jag har haft världens huvudvärk och trötthet minst sagt!! Men idag har jag orkat pyssla lite och i samband med det klickade jag av lite bilder från barnens nymöblerade rum som vi ordnade med förra helgen. Det blev sååå bra alltså! Ska bjuda er på en halvdålig före-bild men faktum är att jag höll på att glömma att ta en (var så ivrig att tömma rummen) så de säger kanske inte jätte mkt men jag slänger med dem här ändå 🙂
En ganska dålig mobilkamera bild och tömningen har ju redan börjat men såhär såg det ut typ…Behövdes faktiskt lite kärlek där inne!
Tadaaaaa! Ett nytt, ursnyggt skrivbord/hylla SVALNÄS från Ikea har flyttat in och upp på väggen. Så himla fint och det blev så ”lagom” där inne hos min största tjej. Hon är minst sagt glad och har nästan somnat vid skrivbordet tre kvällar i rad <3
Lite hål har jag kvar att spackla men jag orkar faktiskt inte just nu! Det får vänta till vi har fått lite ordning i carportbygget så jag kan hitta vad jag behöver 😉
Alltså – trä och mässing är en ursnygg kombo!
Ett hyllplan är som tre små fack. Perfekt för all pennor, block och ja nu tydligen smink också 😉
Skrivbordsskivan är klart inte jättestor men precis lagom till det Astrid ska använda den till.
Böckerna sorterade efter färg såklart….;)
Söta elefanten från Ikea.
Rosa + grått + vitt + träfärgat + mässing = SANT!
Tror jag flyttar in här 😉

Sedan kommer vi till den andra lilla loppans rum som har en helt annan känsla. Häng med så får ni se 🙂
Även här han jag börja tömma  och även här behövdes kärlek! Såhär såg det ut i lördags innan vi började!
Och såhär ser det ut idag! Blev så himla fint detta också. Grönt och vitt är sannerligen en fräsch kombination och passar Alicia helt perfekt!
Där har vi skrivbordet MICKE som Alicia är så glad för.
Hur coola är inte krokarna från Ikea? Tuffa små stolar man hänger upp på väggen. Eller ställer som jag gjort för dekoration. Till helgen åker de upp på väggen!
För den uppmärksamme så ser ni kanske att jag bytt plats på en hel del saker mellan barnens rum. Mattan som Astrid har på sitt rum nu hade Alicia innan, lampor har bytt plats och detta är ett effektivt, lätt och billigt sätt att förnya barnens rum. Så länge de går med på det är det bara att skifta om hej vilt 🙂

Vad tycker ni?

Glad inredning på er!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Liselotte Hjärthagen 30 augusti, 2018 at 17:06

  Sååååå otroligt fint du gjort till töserna ❤️❤️❤️

  • Reply newhomebynina 31 augusti, 2018 at 08:44

   Tack kära, så mysigt där inne nu 🙂

 • Reply Caroline 30 augusti, 2018 at 21:11

  Jättefint!! Vart är den blå/gröna mattan köpt? Och vilken storlek är det på den?

  • Reply newhomebynina 31 augusti, 2018 at 08:44

   Tack snälla! Den är från Kilanders Mattor. Superfin är den 🙂

 • Reply Milan 30 augusti, 2018 at 21:32

  Snyggt jobbat. 👍😀🇸🇪

  • Reply newhomebynina 31 augusti, 2018 at 08:44

   Tack kära granne! Ni får komma in på kaffe en dag och se allt live 😉 KRAM

 • Reply Sanna 2 september, 2018 at 10:26

  Så fina och mysiga barnrum! 😀

 • Reply Lisa 7 september, 2018 at 09:04

  Hej!

  Jag måste bara fråga vad den gröna färgen på väggarna heter? Så himla fin färg😃
  Och rummen är underbara😍

 • Reply jlb 24 september, 2018 at 15:37

  så mysigt och fint de fick! har följt dig länge på instagram men hittade precis till din blogg, kul man får liksom mera helhet med fler bilder än vad man får på insta 🙂

 • Leave a Reply