Blogg Inredning Jul Recept & matlagning

FIX & TRIX INFÖR NYÅR!

30 december, 2017

Hej bloggisar!

Jag startade denna kyliga lördagsmorgon med 9 km i löpspåret tillsammans med pappa. S Å himla skönt och som pappa alltid säger ”vi springer bara igenom det” 🙂 Då menar han att vi bara tar det lugnt och genomför rundan. Sådana rundor är otroligt sköna och roliga, särskilt när jag har pappa med mig. Han är verkligen ett energiknippe och bangar sällan för att hänga med både mig och Fredrik ut. Superkul att ha löpningen som ett gemensamt intresse inom familjen. Önskar jag kan ha det med mina tjejer så småningom 🙂

Idag ska vi ordna med så mycket vi kan inför morgondagens bjudning när mina och Fredriks syskon och syskonbarn kommer till oss. Alla maträtter som går att förbereda idag ska göras så vi kan ha det lite soft i morgon och bara mysa runt (blir ändå mkt ni vet med städ av badrum och massa plock både här och där). Då kom det verkligen så lägligt att mamma stack in näsan och frågade om Astrid ville följa med henne och i samma andetag blev Alicia inbjuden till en lekkompis. Känns skönt för mig och Fredrik att kunna laga maten i lite lugn och ro plus att vi inte behöver känna dåligt samvete för att vi måste fixa med allt som barnen tycker är lite mindre kul. Win win 🙂
Nej, nu ska jag fortsätta här!

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply