Blogg Inredning Trädgård

FIRAR IN SEMESTERN

21 juni, 2017

God morgon bloggisar!

Wihooo! Så har man semester, L O V E L Y! Det firade jag med att köpa vackra blommor från lilla byns bästa butik Royal blommor och med att skruva lådor i köket 😉  Känns oerhört lyxigt att ha rinnande vatten i köket (tack bästa granne för din VVS-expertis) och att kunna stå där och fixa med blommorna.
Som ni ser satsar jag på kromade detaljer i köket – så nöjd med det valet! Känns så rent, tidlöst och fräscht!
Buketten är alldeles sagolik i min värld – så fin!
Buketten fick sin plats i stora Ernst-vasen.
Köpte även lite lösa pioner och brudslöja hos Royal som jag sedan fyllde på med trädgårdens pioner. Blev en himla vacker bukett det med!
Trädgårdens pioner. Till en början var jag missnöjd med sorten men med åren blir de vackrare och vackrare. Jag gillar ju bäst dubbla och dessa är enkla men som sagt, fina i sin enkelhet. Jag har även låtit mig planera fler dubbla på tomten och väntar med spänning på dem till nästa år 🙂
Såhär busig och vacker blev alltså den egenkomponerade buketten. Vad vore hemmet utan blommor? Väldigt dött skulle jag säga 😉
Nej, måste klä på mig, snart ringer elektrikern på dörren för att fixa med det sista i köket, wihoo igen! 🙂

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply