Inredning

FIRAR FÖRSTA ADVENT MED NYTT SOFFBORD

2 december, 2018

[ I samarbete med Reforma Sthlm]

God morgon bloggisar!

Åh- idag är det första advent! Hur mysigt som helst och vi har invigt dagen med frukost framför Jul med Ernst (repris) på vårt nya soffbord! Ja ni hörde rätt 😉
Jag har länge känt att vi har mycket vita möbler (ja jag köpte ju ett vitt skåp till härom veckan som ni såg i ett inlägg) och ville få till en mysig känsla med lite naturmatrial. Så ja, det blev ett soffbord med träinslag och svart underrede för att ta upp övriga svara detaljer i rummet. Blev överraskande nöjd då jag var rädd att det skulle bryta för mycket kanske. Men icke, det blev perfekt såhär till advent och jul med lite mörkare färger.
HÄR hittar du bordet som dessutom just nu är på 32 % rabatt!
Visst blev det en härlig känsla? Mitt gamla bord kommer jag inte sälja. Det stuvar jag undan och till våren när jag vill ha det sådär krispigt vitt och pastelligt plockar jag fram det igen! Smart va 😉

Hoppas ni har en fin första advent!

KRAM

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Liselotte Hjärthagen 2 december, 2018 at 10:21

  Jättefint blev det 🙌🏻💞

  • Reply newhomebynina 2 december, 2018 at 10:25

   Tack snälla <3

 • Reply Linda 2 december, 2018 at 10:59

  Så fint🌸

 • Leave a Reply