Inredning

FINA KLASSIKER I KÖKET

1 mars, 2018

[ I samarbete med Tehuset Java ]

Vabruari är slut och vi har idag gått in i mars. Men jag tror tyvärr förkylningstiderna håller i sig ett bra tag till och jag har laddat upp med finte från Tehuset java och även lite vårliga detaljer till köket från Elsa Beskow. Hur underbar är inte burken och mönstret! Blir glad i hela kroppen av de glada färgerna och jag kan inte låta bli att återigen längta till våren.

Pastellfärger när de är som bäst! Koppen är gammal men kommer även den från Tehuset och märket på den är Spode. Varit väldigt populär genom åren här hos mig 🙂
Burken tänkte jag fylla med te, fast jag får se om jag får ha den i fred…. Astrid kom direkt med förslag om att hon ville ha den på sitt rum 😉
Älskar klassiska Elsa Beskow och blir så härliga och pigga inredningsdetaljer i vårt ljusa kök.
Tehuset Java blir bara bättre och bättre på att utveckla sina förpackningars design och känns riktigt härligt att fylla köksskåpen med alla möjliga snygga teburkar/förpackningar. Nästan så jag samlar och sedan när man har kalas kan jag bara öppna upp och våra gäster kan frossa i alla goda sorter. Känns väldigt lyxigt. Eftersom förpackningarna blivit så snygga och lyxiga är det ju ypperliga att ge som gå-bort-present.

Nu ska jag värma på en kopp här!

KRAM

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna 2 mars, 2018 at 09:49

  Åh tack för tips Nina! Älskar både Tehuset och Elsa Beskow?
  Ska genast försöka införskaffa burken – vi har nyss renoverat min mors kök och hon älskar också Beskow och ”behöver” massa härliga piffdetaljer nu!
  Kram till dig med hopp om en fin helg!

 • Reply newhomebynina 6 mars, 2018 at 18:56

  Åh vad härligt Anna! Så kul <3

  KRAM till dig!

 • Leave a Reply