Blogg Vardagen

ETT LITET HEJ..

18 januari, 2018


En bild från igår kväll när barnen var lite piggare och ville leka ”skolfotograf”. Astrid knäppte bilden <3 Som ni ser är det virvelvindar i håret och mysdress, så som man ser ut när man är sjuk. Den bjuder jag på 😉

…från sjukstugan som FORTFARANDE fortsätter och det är faktiskt riktigt jobbigt!
Om vi spolar tillbaka tiden ett par dagar så började ju allt i lördags för lilloppans del med kräkningar natten mellan lördag och söndag. På måndag kväll checkade även Astrid in i kräkträsket och under hela natten tog jag hand om en mycket ledsen och smärtpåverkad tjej. Hon skrek av magsmärtor och tisdagen blev en än värre historia när jag själv också anslöt till kräkgänget. FY bubblan alltså!! Fredrik fick såklart stanna hemma och ta hand om alla oss tjejer och jag vet knappt vem det var värst för?!

Men åter igen, Astrid hade sådana magsmärtor men som under onsdagen tack o lov avtog och även kräkningarna försvann för oss alla. ”Bara” feber kvarstod men ack så jobbigt det med. Kände mig bara så klubbad igår kväll och orkade inte många knop. Försökte äta lite godis men inte ens det gick ner 😉

Men så inatt vaknar lilla Astrid igen av magsmärta, skrek och mådde så dåligt och det höll även i sig under morgonen. Jag fick lite panik och ringde VC där jag fick en bokad tid lite senare under morgonen. Men så plötsligt behövde Astrid spannen igen och kräket var tillbaka och hela hon känns sjuk om på nytt 🙁 Så nu börjar allt om eller vaddå?
Fredrik har fortfarande ”bara” magknip men inte konstigt det som han ligger i här hemma. Jag har inte lyft ett finger sedan i måndags och därav min frånvaro här inne hos er bloggisar!

Det kan ju kännas lite jobbigt att inte orka uppdatera blogg och Instagram när man är sjuk och har sjuka barn. Jag är ju alltid så aktiv och har ofta mycket energi men när den tryter kan man lätt få lite ångest. Men jag försöker verkligen tänka att det är lite bra för mig också, bra med en paus från allt. Man behöver ju faktiskt inte uppdatera varje dag för ni som gillar att kika in här hos mig hoppas jag gör det ändå även om det är några dagar extra mellan inläggen 🙂 Vi är ju alla bara människor..
Hoppas ni förstår <3

KRAM

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Emelie 18 januari, 2018 at 12:59

  Men stackars er! Värsta mardrömmen ju! Hoppas verkligen ni piggar på er snart! Tänkte faktiskt häromdagen att nu har de nog åkt på magsjuka allihop eftersom det ekade så tomt på instagram utan dej. Men självklart stannar vi kvar! Din sida är ju den bästa! Stor kryakram till er alla! <3

  • Reply newhomebynina 21 januari, 2018 at 18:00

   Åh vad glad jag blir att läsa din kommentar, tack kära du!!

   KRAM

 • Reply Anna 18 januari, 2018 at 17:42

  Åh Nina, vilken misär!!!!
  Stora kramar med hopp om riktigt snar bättring för er alla❤️

  • Reply newhomebynina 21 januari, 2018 at 17:59

   Tack min goa vän! Ser fram emot att ses i veckan <3

 • Reply Irene Börjesson 18 januari, 2018 at 22:34

  Oj, så fint du har!!!
  Råkade hitta dig någonstans och kikade in här på din blogg. Du har fantastiskt bra smak och gör din inredning fantastiskt vacker och fräsch!
  Så, nu tillhör du en av mina favoriter.

  Ha nu den bästa fredagen och krya på er allihop!
  Kram
  Irene från Karlskrona

  • Reply newhomebynina 21 januari, 2018 at 17:59

   Hej Irene!
   Välkommen till mig och så kul att läsa att du hittat mig! Blir så glad!!

   Stora kramen till dig

 • Reply Linda 18 januari, 2018 at 22:44

  Stackars er, hoppas verkligen att ni snart kryar på er?

 • Leave a Reply