Not Found

The requested URL index.php was not found on this server.


Apache/2.2.22 (Linux) Server at Port 80
1 EN LYXIG HÖST – Newhomebynina
Blogg Inredning Tips

EN LYXIG HÖST

14 september, 2017

God morgon vänner!

Vabben forsätter här hemma som ni kanske läst på Instagram. Gumman har blivit sämre än vad hon var i tisdags så jag grämer mig att jag var snabb med att lämna henne igår. Men ni vet, febern var borta, hon var ganska pigg och jag har ofta en stress över mitt jobb och hur mycket man är borta, fast än det absolut inte är någon som säger något men ni vet känslan. Självklart är barnen det viktigaste men jag trodde verkligen att hon var redo igen. Aja, nu blir vi hemma veckan ut så får hon vila upp sig ordentligt!

Njuter ni förresten av hösten?, just för tillfället är den ju väldigt grå, men i vanliga fall älskar jag i varje fall hösten! Det är ju ofta hög härlig luft, fantastiska färgskiftningar i naturen och bara en skön myskänsla över hösten tycker jag. Jag gillar nog vår och höst allra bäst, sommaren upplever jag ofta som lite stressig – ”jag måste passa på att vara ute nu när solen är framme”, ”var ska vi semestra”, ”hur stor är semesterkassan”  osv… 🙂

Här kommer ett axplock av lite härliga höstnyheter hos Ellos, just nu kommer det mängder av ”höstnytt” och jag tycker det är jättespännande och kul att hänga med i hur hösten ska se ut.

Med koden 365889 får du 20 % rabatt på Ellos Home inkl. möbler! Dessutom fri frakt vid köp över 499 kr!
Serveringsvagnar har varit på tapeten länge och de verkar även fortsätta så till hösten. Här är ny kollektion från Ellos som heter Cross. Som ni ser görs vagnarna och den övriga kollektionen i färgad metall i både silver och guld. HÄR hittar du serveringsvagnen.

Även sidebord från Cross-kollektionen finns att hitta. Klicka HÄR för att titta närmre.
Och till alla glänsande metaller är det ju ursnyggt med sammet och här är fåtöljen som åter är i lager! Fast bara i beige än så länge. HÄR finns den.
Och lite sammet igen i form av sängöverkast! Så lyxigt och snyggt och jag fastnar nuförtiden ofta för grönt! HÄR hittar du överkastet.
En annan färg som ses typ överallt nu i höst på såväl interiör som på kläder är rött! Det är inte min favoritfärg men jag slår vad om att jag kommer trilla dit på något åt det hållet. Någon nyans åt lite mer hallon vore fint 😉
Älskar kudden med sitt blanka sammetsfodral. Har den i färgen som heter Silver men skulle gärna ha den i fler färger. Denna i guld är ju inte dum nu till hösten! Finns HÄR.
Den här taklampan alltså! Så snygg, skulle vara en dröm ovanför soffbordet! HÄR finns den.
Denna gröna, sköna vas från Marimekko är också åter i lager. Så fin och finns HÄR. 
Vad vore hösten utan ljus och mys? Gillar dessa verklighetstrogna, batteridrivna blockljus jättemycket och finns HÄR.

Glad inredning på er alla!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Fredrik 15 september, 2017 at 07:14

    Taklampan skulle vi köpt till vardagsrummet älskling….de gamla orreforsaren kanske får checka in….hur fin den än är.

  • Leave a Reply