1 EN GRÅ NYHET TILL MIN BLOGGHÖRNA? | Newhomebynina
Inredning Tips

EN GRÅ NYHET TILL MIN BLOGGHÖRNA?

14 november, 2017

Todeloo bloggisar!

Vi håller på att försöka orda med en liten arbetshörna här hemma där jag kan jobba lite med mitt lilla företag och blogg. Tycker ibland det blir så ofokuserat att sitta vid matbordet och ha hela familjen runt om mig när jag ska försöka skriva här hos er t.ex. Lätt att skriva fel och inte få rätta inspirationen med busiga barn kring benen 😉

Så i sovrummet håller ett litet skrivbord på att installeras och jag går och suger på vad jag ska sitta på vid det. Egentligen borde jag kanske bara köpa en riktigt bra skrivbordsstol, ni vet en sådan där klassisk men så måste den ju vara snygg också! Har hittat ett par stycken fast i fel färger….. Men så hittade jag den här skönheten inne hos Ellos och jag blev så sugen! Hur snygg var inte den?! Finns HÄR.

Får allt ta och suga på den karamellen och mäta så den blir bra i höjd och så till skrivbordet. Måste ju sitta bra och skönt! Att den hade blivit snygg till är jag däremot stensäker på 😉

KRAM!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Elsa 15 november, 2017 at 07:56

    Hej, vart är koden för 20 % på ellos möbler?

    • Reply newhomebynina 17 november, 2017 at 15:34

      Hej! Det finns ingen kod utan när du går in på Ellos ser du att rabatten redan är dragen på alla möbler 🙂

    Leave a Reply