Inredning Tips

DUKNING MED DETALJER FRÅN ERNST

8 oktober, 2017

Ingen dålig bukett från Royal Blommor igår va?! Makalöst vacker och jag njuter varje gång jag passerar den. 

God morgon mina vänner!

Jag tänkte visa er lite från gårdagens dukning när vi hade våra bästisar på besök 🙂 Som ni vet älskar jag det här med att duka och dekorera och igår valde jag att inspireras av Ernst. Därför plockade jag fram mina gamla naturunderlägg från IKEA och sedan körde jag ner till lilla byns fina blomsteraffär, Royal Blommor! Där har de precis fått in fin inredning från Ernst så jag kunde inte låta bli! Så förutom en vacker bukett i lila toner slank även en ljuslykta ner och ett par servetter. De har dukat upp allt så fint och smakfullt i butiken vilket gör en så inspirerad!
Gårdagens enkla men ändå väldigt fina bord 🙂
Som sagt, en vacker bukett med lila skiftningar i den senaste vasen från Ernst.
Servetterna jag köpte i mörkgrå färg med budskap på passade perfekt till det träfärgade underlägget, lila buketten och den vita basen i bordet och tallrikarna.
Doftljuset från IKEA hämtade också upp färgerna fint! Kastanjerna hämtade barnen från sina jackfickor och dekorerade med.
Här är ljuslyktan som också slank med och som man lika väl skulle kunna ha en liten söt bukett i 🙂

Nu väntar vi hem Fredrik här som är ute och springer i skogen för strax vankas frukost. Har bakat en ny sats fröknäcke, kokt ägg och kaffet håller just på att rinna ner.

Ha en fin söndag ♥

KRAM

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Gun Mattsson 8 oktober, 2017 at 22:08

    Dynorna i stolarna, var kan jag köpa dom? Vasen har jag köpt efter att jag såg den hos dig, jättefin.Hälsa Leif.

  • Reply newhomebynina 9 oktober, 2017 at 06:17

    Hej Gun!
    Så kul med vasen!! 🙂 Dynorna hittade jag hos Jysk för ca 1 år sedan. Hoppas de finns kvar! Det ska jag göra 🙂 Ha en fin dag!

  • Leave a Reply