Mölle

DRÖMLIK HELG I MÖLLE

21 maj, 2018

God morgon bloggisar!

Förra veckan var riktigt intensiv och i lördags som om det inte vore nog med min halsfluss hade jag även magkatarr som en litet brev på posten. Såå jobbigt men det blev faktiskt bättre under söndagen vilket jag var så tacksam över.
Vi spenderade ju helgen hos pappa och Birgitta i Mölle vilket gjorde att stressnivån sjönk. Vi hade nämligen en helt fantastisk helg! Helt otroligt väder, god mat, härliga promenader och för det mesta glada barn 😉

Igår morse ställde jag klockan tidigt för att ge mig ut, ja kanske inte i soluppgången men nästan! Det var en otrolig morgon med fågelkvitter så högt så att det nästan skorrade i öronen och en grönska och en sol så vacker att det nästan värkte i hjärtat. Så glad att jag kom upp och fick uppleva en sådan morgon. Tveklöst en av Skånes vackraste platser!

Tog lite bilder på min promenad och vet ni, min nya kamera har ju kommit men jag har inte lärt mig den än ordentligt 😉 Ha överseende med bildkvalitet men jag blir bättre och bättre 😉
Ni ser så stilla havet var, inte en vindpust!
Gick förbi Brandstationen där till vänster i hopp om att köpa lite färskt bröd men tyvärr var det stängt.

Nej, måndag morgon och dags att klä mig och strax två älsklingar!

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply