Blogg Inredning Renovering

Detaljer till köket!

22 april, 2017

Todeloo lediga lördag!
Jag är i kökstankar – igen! Är det mest hela tiden eftersom jag lääängtar så tills vi river ut nuvarande (det vi väntar på är att alla varor ska komma, har ju beställt saker kors och tvärs känns det som, plus att vädret gärna får bli lite stabilare. Vi får ju laga mat i trädgården från den dagen vi kör igång)
Eftersom vi inte ska ha några överskåp i det nya köket över diskbänken tycker jag det känns lite extra viktigt med snygga eluttag, de kommer liksom sitta där på en bar, helkaklad vägg och då är det ju trevligt med en lite snyggare finish än standard uttag.
Vad säger ni dessa? Vårt kök kommer varken vara supermodernt eller lantligt så jag tror att denna modellen kommer bli fin hos oss! Nu när vi äntligen gör om hela köket från grunden är det viktigt med alla detaljer för mig, allt från passbitar till snygga uttag. Annars tror jag vi ångrar oss.


Dessa snyggningar hittade jag för skapliga priser på Clas Ohlson.

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply