Blogg Inredning Renovering Tips

Det färdiga resultatet!

2 februari, 2017

Hej på er fina bloggisar!
Tänk att jag fixade att måla om vardagsrummet helt by myself! Lite stolt är jag faktiskt (rummet är ju ändå drygt 40 kvm)och framförallt nöjd med slutresultatet! Tror faktiskt inte herr Pedant (ja han är så noggrann ibland att jag blir prillig) kommer att ha mycket att invända om…Och även om han skulle ha det så är han en otroligt snäll man som sällan klagar på mig men ni vet, jag kan ju läsa vad han tänker ibland och förstå lite mellan raderna 😉
Blir ni nu sugna på denna färgen (jag valde färgen Pencil Grey) eller någon annan så kika in hos  Agnes Amelia . Ni har 30 % rabatt på all färg om ni anger koden NINA30 i kassan!


Byrån kommer från Ellos, spegeln från Ö&B, rosett, liten vas och ljusstake från Svenskt tenn.

Mässing och grått är verkligen en oslagbar kombo!


En tavellist (från Ellos) där ovanför fåtöljerna har också kommit upp. Tack snälla granne för hjälpen med bra gipsskruvar!
  
Alla våra vita möbler framhävs verkligen på ett mycket bättre sätt nu!

Tyvärr måste jag ha hållt kameran snett för inte sitter hyllan så snett i varje fall 😉 Så snygg hyllan blir nu också på grå bas!!

Nu fattas bara lite vita, skira gardiner!

Ha en skön kväll!

KRAM!

Ps. Idag kl 07:04 lokal tid nådde pappa och Fredrik toppen av Afrikas tak, Mount Kilimanjaro! Mäktigt och väldigt stolt över dem också! 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anna 3 februari, 2017 at 10:44

    Men vad härligt att höra att herrarna nått toppen!! Och vilket fantastiskt jobb du gjort på hemmaplan under tiden! Så jättefint det har blivit!
    Hoppas nu ni får en fin helg!
    Kram Anna

  • Leave a Reply