Blogg Inredning Tips

DET BÖRJAR ORDNA UPP SIG

10 juli, 2017

Todeloo!

Mår ni bra ikväll? Vi är lite trötta men nöjda efter en bra jobbhelg!
Köket blev näääästan helt klart med täckskivor igår men har typ tre bitar kvar som vi hoppas svärfar kommer och hjälper oss med snart så vi kan stänga köksprojektet 😉 Fredrik skulle väl förvisso kunna fixa de sista bitarna själv men när man ser hur svärfar som är en erfaren, duktig snickare får hålla på att gnida, slipa, mäta och mäta för att sedan pula in små passbitar emellan här och var för att få det perfekt blir man inte så stor i korken. Jag har ju såklart önskat mig det svåraste av allt, att passbitarna ska sitta jämt med köksluckan och det är lite pilligt 🙂

I takt med att köket kommer i ordning gör också resten av huset det, lycka och ro i kroppen!! 😉
Ikväll flyttade vi ner sidebordet som du ser på bilderna nedan då jag sedan länge bestämt mig för att inte ta ner fåtöljerna här igen som stod här tidigare. Jag känner för en mer luftig känsla plus att vi behöver något att sitta i på ovanvåningen.
Sidebordet känner jag dock är en tillfällig lösning innan jag hittat den rätta förvarningsmöbeln här.
För det är just förvaring jag känner att vi ska ha här men jag vill inte bara att den ska vara praktisk utan den ska ju även vara snygg 😉 Därför kan det ta ett tag innan jag hittat det ”rätta” och då får detta enkla, ommålade sidebord (färgen heter Cykoln från Nordsjö färg) från Jysk stå här så länge.
Finpost i lådan idag också med kuddfodral (det grå är nytt för dagen med det ursnygga Le Zebre-mönstret) från Ewa Nywertz(länk).
Puffen från Jotex har jag länge velat ha ner här i vardagsrummet igen och idag kom den ner! Tycker den är så fin och mjukar upp alla fyrkantiga former. Guldkorgen under sidbordet finns hos Ellos (just nu på REA).
Lampfoten är från Hemtex, lampskärmen från Åhlens,  korallen minns jag inte nu tyvärr och den stora silverkrukan från Ellos. Mattan från Jysk. Turkost Le Zebre-kudde också från Ewa Nywertz.
Sedan måste jag bara få tipsa er om linnevattnet från Washologi från Inredningsbutiken ONEside. Nu förstår jag varför så många hyllat detta så länge. Jag har aldrig testat det innan men *gah* så härligt! Tänker direkt på svärmor (som älskar att tvätta med goda tvättmedel och har en tvättstuga som luktar som en rosenbuske 😉 ) när jag sprayar sängkläderna och sofforna med det. Hela rummet känns direkt fräscht och hur rent som helst. Detta ska jag alltid ha hemma!

Hoppas ni haft en fin måndag, nu väntar lite gott kaffe på mig ute i köket!

Glad inredning på er!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply