Blogg Renovering

De tre vise männen

26 maj, 2017

En elektriker och två nyfikna och hjälpsamma herrar här i köket igår  Fredde gjorde vad han kunde för att serva elektrikern medan snälla grannen som vanligt underhöll oss och såg till allt allt blev rätt 

God morgon finisar!

Usch, jag har sovit dåligt inatt då jag hade huvudet fullproppat med kom-ihåg-saker. Skulle bara tagit en lapp direkt och skrivit ner trots att klockan var över 02…Nu ska jag dessutom strax ge mig iväg över rapsfälten då jag idag ÄNTLIGEN ska cykla till jobbet (jag har cirka 1 mil att cykla). För ja, jag ska ju jobba som sagt..

Huset sover än (skönt eftersom älsklingarna ska vara lediga) men lite senare på förmiddagen ska de åka för att hämta en slip för att ikväll kunna slipa golvet i köket med. Ni vet all fix sitter kvar nere i bottenplattan och det måste bort innan vi kan lägga nytt golv. Hoppas verkligen denna dundermaskin (som vi hört att det ska vara) gör ett så bra jobb som vi nu tänkt oss att den ska göra, vi har ingen plan B direkt och det är ju inte så kul att sitta och hacka bort förhand.
Här ser ni fixen på golvet som behöver slipas bort. Elektrikern från Jole elteknik var här igår som sagt och det var så skönt att få elen på plats. Äntligen ett steg i rätt riktning efter en veckas väntande.
Bra verktyg och hjälpmedel är verkligen A & O för ett lyckat jobb. Här använde elektrikern sig av laser för att få eluttag i exakt våg. Vi ska ju ha en helkaklad vägg utan överskåp så det känns extra viktigt att uttagen som sitter där är på samma höjd.
Eftersom vi ändå hade väggen öppen på insidan bad vi även elektrikern borra upp för att kunna sätta ett dubbeluttag på utsidan. SÅ himla skönt med lite extrauttag även på utsidan av huset!! Något vi saknat många med gånger.

Nej, nu ska jag hoppa på biken till jobbet! Ha en fin dag i solen!

KRAM

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Milan 26 maj, 2017 at 09:13

    Nä Nina ska du jobba en annan är ledig. ???

  • Leave a Reply