Not Found

The requested URL index.php was not found on this server.


Apache/2.2.22 (Linux) Server at Port 80
1 Datenight! – Newhomebynina
Blogg Tips

Datenight!

14 januari, 2017

Tjingeling!

I veckan som gick meckade vi runt med att försöka skaffa barnvakt till Astrid som fortfarande var lite hängig sedan förra veckans segdragna feber. Mamma och pappa passade, Fredriks föräldrar passade, ja hela la familja var helt enkelt inblandade 🙂 Utan att jag riktigt visste hade barnen plötsligt bjudit in sig till sin mormor och morfar på fredagen för en sleepover (alltså igår). Mina föräldrar är skilda så Alicia skulle sova hos mormor och Astrid hos morfar. Så vad betydde egentligen detta? Jo, vi blev hux flux barnlediga! Och ja, eftersom jag sovit vääldigt lite och dåligt (massa roligt på gång som bara surrar i knoppen på mig vilket leder till sömnlösa nätter) denna veckan kom det hela rätt lägligt om man säger så.

Det enda rätta borde varit att vi hade tagit oss chansen att sjunka ned i vars en soffa och inte rört oss en meter denna kväll men ni som känner mig vet att jag kan ha svårt med den biten! Så, istället passade jag på att planera en kväll för mig och Fredrik ute på stan i Malmö med en lite annorlunda och rolig upplevelse. Han är ju så grym på det där med överraskningar så jag känner liksom att jag har lite att ta igen 😉 Dock fick jag lov att berätta det för honom lite tidigare under förmiddagen än jag tänkt mig av lite olika anledningar, men det gjorde ingenting, han blev jätteglad ändå!

Här, på Biograf Spegeln lät jag oss tillbringa kvällen!


Vi såg filmen ”En alldeles särskild dag” (märkligaste filmen vi någonsin sett, vi bara skrattade åt den när vi gick ut för vi förstod verkligen inte storheten i denna film, haha) i en miljö man sällan går på bio i. Salongen vi satt i heter Bar Deco och är en blandning av en bar med biosalong fylld av häftiga detaljer, skön dämpad belysning och med stora sköna fåtöljer. Under filmens visning kunde vi både köpa mat och dryck som serverades från baren intill.


Mysbelysningen!


Poppcorn och cola, släng er i vägen 😉


På vår lilla bricka beställde vi in en gudomligt god kladdkaka med lingongrädde toppat med färska lingon, en burk med lagrad Grevé och prästost och slutligen oliver med surdegsbröd. Pricken över i:et blev två glas rött vin till. Smakade makalöst bra i den miljön kan jag säga!

Det enda som var lite jobbigt i salongen var att vi frös så in i bomben alltså! Eller för Fredriks del var det väl ok tyckte jag han sa så länge han hade halsduken på sig men för egen del satt jag i både jacka och halsduk och huttrade. Vi konstaterade att till och med vinet blev avkylt. Så ja, där var max 16-17 grader inne så blir du nu sugen på att testa denna bio, klä dig varmt!

Nej mina vänner, snart anländer två små söta gulliganer till huset igen så nu ska jag förbereda lite för dagens aktiviteter.

KRAM

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply