Blogg Inredning Renovering Tips

Dags för makeover + rabattkod!

25 januari, 2017

Tjingeling!

Tänkte bara kika in för att säga att nu sätter jag tänderna i vardagsrummet! Inatt reser grabbarna till Kilimanjaro som sagt och under tiden som de är borta ska jag måla om. Perfekt kvällspyssel om jag mot förmoda skulle känna mig sysslolös 😉 Jag har valt att satsa på en grå kulör från Palett & Co.
Jag har dessutom det roliga nöjet att ge er 30 % rabatt inne hos AgnesAmelia där du hittar exakt denna kulören och många fler!! Klicka HÄR så kommer du rakt in till färgsortimentet. Rabattkoden gäller från den 25/1 – 31/1!


Så efter att jag maskerat, plockat undan och fixat här hemma är det väl bara att börja. Känns som att första strykningen kan bli kul med tanke på att det verkligen blir en förändring men sen kunde det ju varit klart 😉
Wish me luck!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jenny 26 februari, 2017 at 11:12

    Vilken fin blogg du har? Blir så inspirerad av dina bilder. Stjärtvasen är helt fantastisk! Var har du funnit den?

  • Leave a Reply