Inredning Vardagen

COLOR IS THE NEW WHITE

3 april, 2018

Gokväll bloggisar!

Ja rubriken ovan lever ju verkligen inte jag upp till i inredningens underbara värld. För nej, ni vet ju, här är det vitt och lite vitt, grått och mycket kalla färger som jag älskar att inreda med. Men så ibland påverkas jag (läs ofta) av modet och just nu är det ju hetare än hetast med mycket färg i våra hem! Både på väggar och på inredningen. Så jag tog fram mina färgglada ljuslyktor (ja åtminstone två av dem är ju färgrika) från Skogsberg och Smart (nej inlägget är inte sponsrat av dem) och delade upp mina färgglada överlevare från påskbuketten. Blev en pigg och härlig färgklick denna gråa tisdag!


Jag drömmer lite om att måla om sovrummet i någon härlig, lite mustigare färg! Men det får nog mogna fram ett tag till 😉

Glad inredning på er!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Malin 4 april, 2018 at 09:23

  Så jäkla fint Nina!!!
  Vill oxå ha de lyktorna/vaserna??❤️

  • Reply newhomebynina 9 april, 2018 at 13:12

   Tusen tack Malin! <3

 • Reply Cina 5 april, 2018 at 10:47

  Du har det så fantastiskt fint hos dig, förstår inte hur du hinner har det så fint?! Städar du hela tiden eller har du disipenerade barn? Här håller en städning max 15 min om barnen är hemma vilket dem är jämt förutom när de gå på förskola.

  Du måste väl få frågan rätt ofta hur du kan hålla det så fint med två barn? Är inte det jobbigt att behöva svara på de hela tiden?
  Kan inte du skriva ett inlägg om hur du gör? Kanske du har några knep att dela med dig till oss andra? Är du en sådan som jämt ställer tillbaka sakerna på sin rätta plats direkt?
  Jag skulle vilja ha lite tips på hur du lyckas!

  Hoppas du orka lästa o vill tipsa mig! ?

 • Leave a Reply