1 BYGGLUNCH- VAD SKA MAN HITTA PÅ HELA TIDEN? | Newhomebynina
Inredning Recept & matlagning

BYGGLUNCH- VAD SKA MAN HITTA PÅ HELA TIDEN?

29 april, 2018

God morgon bloggisar!

Nu när vi håller på här hemma med vårt carportbygge är väl min främsta uppgift barnen och maten. Det sistnämnda är nog det svåraste. Vad ska man hitta på med hela tiden? Inte för att de där flitiga byggarna har några större krav men jag kan ju inte ställa fram kaffe och bullar gång på gång när det jobbas 8 timmarspass 😉

Hur som, häromdagen blev det en toppenlunch! Varmrökt lax, omelett gjord på grädde (min svägerska gör den ännu bättre men min blev också helt okej) och lite grönsaker med tillhörande knäckebröd. Det blev supergott och nyttigt! Mums!
Igår blev det inte lika bra, Mc Donalds 🙁 Fasen vad jag ångrar mig varje gång efteråt… Speciellt när hamburgaren känns nerkastad och halvsumpig pomfritt därtill. Jaja, det gick snabbt och var skönt för alla.
Bjuder inte på några slabbiga Mc Donalds bilder utan visar denna härliga omelettlunchen istället 😉 Och om man kallar Mc Donalds för snabbmat vill jag nog säga att detta var ännu snabbare ordnat. Att steka en krämig omelett tar bara ett par minuter och den varmrökta laxen är ju redan klar. Hacka lite grönsaker tar ingen tid och knäcket bakade jag inte själv 😉
Det kan man verkligen kalla nyttig snabbmat MEN tiden lägger man ju såklart på den där disken och plocket fram och tillbaka. Det som tar tid och är lite ”jobbigt” just i dessa byggdagar. Jag blir ofta lätt splittrad också när någon kallar på mig och sen tillbaka ut i köket igen och sen behöver något barn kissa osv och det känns aldrig som jag blir klar någonstans. Men men, så är livet med byggprojekt. Jag älskar det också och tycker det är kul med allt folk som springer i dörrarna 🙂
Älskar att man kan duka upp en härlig buffé där på köksön! Ser det inte inbjudande ut så vet jag inte 🙂
Återstår att se vad vi får till för mat idag, har än så länge ingen plan mer än vad vi ska äta på taklagsfesten. Det får ni se mer om senare!

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply