Blogg Inredning Tips

Tisdagstips=budgettips!

14 mars, 2017

Hej mina fina läsare!
Mitt tisdagstips denna veckan blir ett riktigt budgettips!
Ingen missade väl att jag i förra veckan var inne hos Royal blommor här i lilla byn och köpte mig en fin flowerbox. Fantastiskt fin men jag tänkte nu att jag ändå vill tipsa er om ett alternativ. Superenkelt och superbilligt som sagt!
Var på Citygross i vanlig ordning och veckohandlade och sprang på snygga förvaringspåsar av förstärkt papper för 20 kr!!
Fanns i färgerna svart, vitt och grått! Förutom att förvara någon krukväxt, toalettartiklar eller annat krafs i dem kan man ju ge bort den fylld av blommor! Se här så fint det blev!!
Rotade fram ett sidenband som hämtade upp det rosa i rosorna. Jag ska köpa på mig lite sidenband i olika färger så jag har ett lager efter vilka blommor jag köper. Jag sparar också alltid pappret om blommorna man får från blomsterhandeln om det är fint. Perfekt att återanvända som i detta fallet.    Sätt blommorna i ett högt glas med vatten så kan de stå sähär fint i påsen tills det vissnar.

Jahapp! Så här lätt och fint kan man alltså göra och för inga pengar. Ja förutom blommorna då förstås, men det väljer man ju också själv hur mycket man vill lägga. Tror detta blivit en uppskattad gå-bort-gåva till någon av mina vänner

Påminner också om rabatten hos Ellos. Lampan (länk) på bilden är ju som sagt därifrån och just nu har de ju 20 % på hemsortimentet inkl möbler och varumärken! Passa på!

Glad inredning på er!

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply