Blogg Inredning Tips

BUDGETTIPS!

26 mars, 2018

Dyker in med ett budgettips vad det gäller påskpynt såhär dagarna innan påsk! Så att du hinner rusa till affären om du skulle gilla det dvs 😉 Det är inte supermånga kronor att spara men fortfarande några 😉

Lyx
Bildkälla: Svenskt tenn
De fina glasäggen från Svenskt tenn är superläckra nu till påsk tycker jag! Finns i 3 storlekar där det största går på 80 kr st och det minsta (ynka 3 cm) går på 40 kr st och för dig som inte bor i Stockholm får du ju dessutom lägga på en fraktkostnad.

Budget
Ja några kronor finns att spara om man istället åker till närmsta Indiska där man får 4 ägg för 149 kr. Dock finns inte olika storlekar men de är faktiskt jättefina och precis lagom skarpa i färgen hemma hos oss i alla fall 🙂 (OBS! Ej sponsrat inlägg för Indiska) 
Om du tittar noga ser du även klarglasägg i riset som är lite större och de köper jag två för 49 kr på Lagerhaus. Vet inte säkert men kan finnas kvar även i år. 
Ännu ett budgettips är att inte gå och köpa riset för 30 spänn i affären! Klipp från din trädgård om du har en! Det har jag gjort 🙂 Bor man i lägenhet kan man säkert fråga sin förening om man får klippa ett par kvistar!
Plockade även fram mina vita, söta porslinsägg jag köpte för 4 år sedan (vet det för att det var samma dag som Alicia föddes 😉 ). Gillar dem fortfarande jätte mycket.

Glad inredning på dig!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply