Inredning Jul

BUDGET VS LYX!

12 november, 2017

[ Inlägg i samarbete med Inredningsbutiken ONEside ]

Gokväll bloggisar!

Hur har ni det idag?
Vi har haft en mysig dag tillsammans och överraskat pappan i huset med nya träningskläder och god mat på Nötesjö som ligger en kvart från oss ute på landet. Alla dessa ställen ”på landet” har blivit så vansinnigt populära så det är väldigt svårt att få plats utan att ha bokat lång tid i förväg. Men vi hade en plats och satt där och mumsade buffé med kolgrillad spädgris på menyn och hade det så mysigt så <3

Men nu tänkte jag tipsa er om ett fint budgetalternativ eftersom jag vet att ni gillar det så mycket 🙂 Har tipsat innan på insta om just denna ljusstaken som är budgettips i detta inlägg men gör det igen här på bloggen också 🙂

Kanske i just dessa tider, inför julen, är en ljusstake extra populärt att ge bort till sin mamma, moster eller vän?! Så här kommer tipset!

LYX
Glorian från det populära märket Klong! Har varit väldigt populär nu i ett par års tid och är en skapligt dyr liten sak. Här i mässing men finns också i silver.
Pris: 995 kr.

BUDGET
Om du istället vill att pengarna ska räcka lite längre i jul och till fler klappar satsar man på en Circel från Inredningsbutiken ONEside. Här i förnicklad mässing men finns också i silver.
Pris: 569 kr.

Det var allt från mig ikväll! Måste verkligen komma i säng i tid idag eftersom jag varit/är krasslig efter barnens vända här och MÅSTE blir frisk!!

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply