Blogg Inredning Tips

Blomrundan..

17 februari, 2017

Todelooo fina ni!
Förutom god mat med älsklingen efter att barnen lagt sig tillbringar jag kvällen åt att piffa, byta vatten och snitta om våra snittisar. Det lönar sig verkligen att lägga lite extra kärlek på dem, åtminstone vinner jag ett par dagar inbillar jag mig. Tycker dessutom det är så mysigt att pyssla med blommorna såhär på kvällskvisten. Samtidigt brukar jag också ta ljusrundan och tända alla värmeljus mm som jag tycker gör kvällen fulländad. Ja, jag har sagt det förr och säger det igen, levande ljus och blommor/gröna växter är verkligen det som förhöjer hemmet och får mig att njuta lite extra!!


Fredagsbuketten kommer från lilla byns bästa blombutik, Royal blommor. Idag kände jag för en riktigt yvig övervägande grön bukett. Den gör sig verkligen så fin där i Daggen (från Svenskt tenn). Lilla stumpan skymtar ni i bakgrunden som svept in sig väl i nya filten.


Gud alltså jag har fått dille på kaktusar och just dessa två är mina favoriter. Även dessa är köpta hos Royal blommor. Den vita krukan är även den från Royal blommor och glaskrukan från Dollar Store.

En större bukett fick delas upp i lite småvaser. Lilla glasvasen som rosorna står i är från Svenskt tenn, turkos kruka med hortensia från Willys, mässingsfat från Ellos som du hittar HÄR

Vasen från H&M flyttade ut till köksbordet och fick nytt vatten den med.

Snittade stjälkar, iskallt vatten och isbitar får nog mina tulpaner att stå över helgen!

Resten av rosenbuketten fick hoppa i Ängen. Den vasen är verkligen perfekt för lite halvpigga snittisar.

Nu när blommorna fått sitt ska jag krypa upp i soffan bredvid fina mannen.  På Spåret har börjat på TV:en och jag hoppas kunna någon klurig fråga ikväll!
KRAM!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply