Inredning Jul

ÅRETS JULGODIS MED EN LITEN TWIST!

24 december, 2017

God morgon vänner!

Åh, julaftons morgon och här och vi ska duka upp med en riktigt mysig julfrukost med extra allt som gärna får vara hela förmiddagen! När den är intagen ger vi oss av för julfirande i Mölle med delar av min familj. Ska bli så mysigt att få fira julen där i det charmiga och lantliga hus. En riktig ”leila jul” skulle jag kunna likna det vid 🙂

Och på tal om Leila måste jag få visa er julgodiset jag gjorde igår..Blev till sist väldigt bra och så gott det är med rocky road alltså! Jag gjorde dessutom en liten twist på den med tomteskum i. Blev ännu godare än med vanliga marshmallow i, jag lovar!! Grundreceptet från Leila söta jul finner du HÄR.

Inte bara godare med tomteskum i även snyggare 😉
En hel burk full – oj vad vi ska mumsa!
Sedan gjorde jag en marsipankorv med inbakad nougat med chokladtäcke. Tror ni det räcker till julbordet? Med pappas goda knäck därtill ska det nog inte bli några problem 😉 Inspiration hittade jag såklart från Ernst och HÄR är hans recept på hans marsipankorv.
Blommorna alltså, så vackra!!

Nu återstår bara en sak här från mig till er – en önskan om en riktigt fin och god jul! Va rädda om er och njut av era nära och kära. Det ska jag göra <3

KRAM

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply