Blogg Inredning Tips Vardagen

ÄNTLIGEN EN MATTA

2 november, 2017

Tjingeling tjejer!

Torsdag och vår andra lovdag – så skönt! Igår var vi bortbjudna till vänner som fixat med en supermysig halloweenmiddag i form av en himla massa fint pynt och festlig dukning. Njöt verkligen av att hänga lite med vänner och det är verkligen så mysigt att komma hem till någon som ansträngt sig lite. Ni som följer mig på insta såg säkert på mina händelser hur det såg ut 🙂

Men innan vi åkte iväg igår fick jag en efterlängtad leverans, nämligen en matta till vardagsrummet där jag pratat om att jag ville ha en lyxigare variant för att få spegelhörnan komplett. Minns ni?

Jag var supermodig (om jag får säga det själv) och valde en blågrön matta från Kilanders mattor och jag säger bara oh loard! Vilken kvalitet och ja, färgen är också underbar! Men det jag ändå slås mest av är just kvalitén. Tung, stabil och otroligt skön att stryka fötterna över. Vem tror ni direkt lekte hästhage på den med bara knä? Tjejerna såklart och jag fick säga stopp när de till sist tog in en stor vattenskål som skulle vara hästens vatten där de skulle doppa ner hela huvudet för att dricka. Såg bara framför mig hur allt vatten skulle åka ut på vår helt nya matta 😉

Mattan finns här (länk).
Här låg tidigare en tillfällig matta i lite ljus väv och den kändes verkligen inte rätt i kvalitén här i ett vardagsrum. Denna däremot matchar alla puffar, marmorytor och mässingsljusstakar perfekt i både stil och färg  😉
Mattan är lite melerad vilket ger den så fint liv.
Den skiftar färg väldigt mycket beroende hur ljuset ligger på den.  Skåpen ni ser i bild är från Jysk med två marmorskivor över som kommer från Inredningssten.se. Den stora spegeln är från Inredningsbutiken Oneside. Bordslampan från Ellos. Puffen närmst i bild är från Jotex, den fina Chunkypläden från Inredningsbutiken Oneside och kudden från Ellos. Har som ni ser (när testen är blå) länkat till alla butikerna 🙂
Nog blev det lite murrigt och mysigt med lite dovare färger här! Njuter hösten i fulla drag kan jag säga 🙂

KRAM!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anne-Li 3 november, 2017 at 10:40

    Snyggt! Vad heter den varianten? Hade velat ha en grå men tycker de e lite dåliga bilder på deras hemsida.

  • Leave a Reply